Με αυτό το κόλπο θα ξεκλειδώσεις την θετική σου ενέργεια σε εξήντα δευτερόλεπτα

Με αυτό το κόλπο θα ξεκλειδώσεις την θετική σου ενέργεια σε εξήντα δευτερόλεπτα

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι μπορείς μέσα σε ένα μόνο λεπτό να νιώσεις απίστευτη ενέργεια που θα σε συνοδεύει σε όλη την υπόλοιπη μέρα σου;

Τι θα έλεγες αν σου δινόταν ένας απλός και δωρεάν τρόπος για να ενισχύσεις την θετική σου ενέργεια και να προσελκύσεις θετικότητα και αποφασιστικότητα στη ζωή σου;

Αυτό ακριβώς θα βρεις παρακάτω: Ένα εργαλείο που μπορεί να σου αλλάξει την καθημερινότητα προσφέροντάς σου τη θετική ενέργεια που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις τη μέρα σου.

Πώς να ενισχύσεις τη θετική σου ενέργεια

Πώς να ενισχύσεις τη θετική σου ενέργεια


Σίγουρα έχουν υπάρξει φορές που το μυαλό σου πάει τόσο αστραπιαία σε αρνητικές σκέψεις ή θυμάται αρνητικές καταστάσεις με τόση λεπτομέρεια που σε κάνει να απορείς.

Πόσες φορές έχεις ζήσει κάτι τέτοιο; Το κεφάλι σου είναι βυθισμένο σε ένα πρόβλημα και η λύση δεν είναι πουθενά.

Το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι παρόμοιες καταστάσεις, προβλήματα που συνάντησες και που δεν μπορούσες να λύσεις. 

Δεν μπορείς να κατανοήσεις πώς αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε ή γιατί παραμένει για τόσο χρονικό διάστημα, όμως είναι φανερό ότι ήρθε για να μείνει και δεν θα το ξεφορτωθείς εύκολα.

Βάλε τέλος στην απορία σου: 


Ο εγκέφαλος είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να δίνει περισσότερη βαρύτητα στα αρνητικά!


Είναι εργαλείο για την επιβίωσή σου, αλλά αν δεν γνωρίζεις την ύπαρξή του μπορεί να κάνει τη δική σου ύπαρξη μίζερη και δυστυχισμένη.


Πόσες φορές έχεις ζήσει κάποια «Α-χα» στιγμή; Μία στιγμή που κάτι σημαντικό σου φανερώνεται με απόλυτη διαύγεια και σε γεμίζει αποφασιστικότητα και δυναμισμό;

Μία στιγμή όπως το «Εύρηκα» του Αρχιμήδη, που αυτό που σου φανερώθηκε μοιάζει τόσο προφανές που απορείς πώς γίνεται να μην το είδες μέχρι τώρα και που αλλάζει τελείως τον τρόπο σκέψης σου.

Πόσες όμορφες αναμνήσεις υπάρχουν στο βάθος του μυαλού σου; Στιγμές με φίλους ή οικογένεια που σου έδωσαν τόση χαρά που γέμιζε η καρδιά σου αγάπη και ευτυχία;



Ποιες στιγμές σου ήταν πιο εύκολο να θυμηθείς, με το μυαλό και το σώμα σου; 

Αν θυμάσαι περισσότερο τα αρνητικά, αν το μυαλό σου πηγαίνει σχεδόν αυτόματα στα προβλήματα και όχι στις χαρές, τότε να ξέρεις αυτό:

Ο εγκέφαλός σου δουλεύει φυσιολογικά.

Τι σημαίνει όμως αυτό για σένα; 
 
Σημαίνει ότι πρέπει να ζεις μία μίζερη καθημερινότητα όπου όλες σου οι σκέψεις είναι αρνητικές;

Φυσικά και όχι!


Μπορείς με έναν απλό τρόπο να ενισχύσεις τη θετική ενέργεια που υπάρχει στη ζωή σου.

Φέρε στο μυαλό σου μία στιγμή ευτυχίας ή απόλυτης διαύγειας


Ένα κόλπο που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τη θετική ενέργεια στην καθημερινότητά σου είναι να προσπαθήσεις ενεργά και συνειδητά να φέρεις στο μυαλό σου στιγμές χαράς και ευτυχίας.

Μπορεί να πρόκειται για όμορφες αναμνήσεις από διακοπές ή οικογενειακές στιγμές που σε γεμίζουν χαρά όταν τις θυμάσαι.

Μπορεί να πρόκειται για στιγμές προσωπικής διαύγειας, στιγμές που ένιωσες τέτοιο δυναμισμό που ήταν σαν να άλλαξε όλη σου η ύπαρξη.

Αρκεί να φέρεις στο μυαλό σου μία τέτοια στιγμή, μία κατάσταση όπου βίωσες χαρά, ίσως ευτυχία, μία στιγμή προσωπικής δύναμης όπου ένιωσες να σε γεμίζει αποφασιστικότητα και χαρά.

Πώς να χρησιμοποιήσεις το κόλπο για να προσελκύσεις περισσότερη θετική ενέργεια μέσα στη μέρα σου


Κλείσε τα μάτια σου, πήγαινε πίσω σε εκείνη τη στιγμή και προσπάθησε να την ξαναζήσεις. Θυμήσου πώς χτυπούσε η καρδιά σου, πώς είχες μια θερμή αίσθηση σε όλο σου το σώμα, ή πώς ένιωθες ότι θέλεις να χοροπηδήσεις

Το κόλπο για θετική ενέργεια είναι να αναβιώσεις σήμερα όλα εκείνα τα συναισθήματα που ένιωσες σε μία παλιότερη στιγμή. 

Μία στιγμή του παρελθόντος μπορεί να σε γεμίσει ξανά με θετική ενέργεια και να σου προσφέρει πολύ περισσότερα από μια απλή ευχάριστη ανάμνηση.

Η δύναμη του κόλπου είναι να μην το θυμάσαι απλά, αλλά να ξανανιώσεις έντονα τα αισθήματα της χαράς, της θετικότητας, του δυναμισμού που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάμνηση.

Βυθίσου ψυχή και σώματι σε αυτή την αίσθηση, σε αυτή τη θετική ενέργεια, σε αυτή τη γαλήνη που κρύβεται μέσα σου και που είναι πάντα διαθέσιμη σε σένα.

Ύψωσε το ανάστημά σου, χαμογέλα, σήκωσε τα χέρια ψηλά, εξέφρασε μέσα από το σώμα σου αυτό το δυναμισμό!

Πώς να προσελκύσεις θετική ενέργεια στη ζωή σου

Έπειτα προσπάθησε να βάλεις ως στόχο για την υπόλοιπη μέρα να διατηρήσεις μέσα σου αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτή τη χαρά. 

Κράτα τα μαζί σου όχι μόνο όταν εργάζεσαι και προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι αλλά ακόμα και όταν πας για ψώνια, όταν πας να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο ή όταν είσαι στο αυτοκίνητο μέσα στην κίνηση.

Όταν βάζεις έναν τέτοιο στόχο να είσαι πιο συνδεδεμένη με τα θετικά σου συναισθήματα, είναι πιο δύσκολο για τα αρνητικά να βρουν χώρο να φυτρώσουν.

Κι αν τα αρνητικά συναισθήματα είναι τόσο θαρραλέα που πάνε να ξεμυτίσουν, πάρε βαθιά ανάσα, νιώσε τη ζωή να κυλάει στις φλέβες σου και να μεταφέρει τη θετική ενέργεια σε όλο σου το σώμα, σε όλο σου το είναι, και βρες τρόπο να ξεριζώσεις την αρνητικότητα, όπως θα ξερίζωνες το αγριόχορτο που πάει να φυτρώσει δίπλα στην τριανταφυλλιά σου.

Νιώσε περισσότερη θετική ενέργεια κάθε μέρα

Αν στην πρωινή ρουτίνα σου υπάρχει ήδη ο διαλογισμός, μπορείς να ενσωματώσεις αυτό το μικρό κόλπο ώστε ο διαλογισμός σου να αποδώσει τα μέγιστα και η κάθε μέρα σου να ξεκινάει με απίστευτη, σχεδόν αχαλίνωτη θετική ενέργεια. 

Αν δεν κάνεις διαλογισμό, και δε θέλεις κιόλας, κανένα πρόβλημα!

 Χρειάζεσαι ίσα ίσα εξήντα δευτερόλεπτα για να φέρεις στη μνήμη σου μία στιγμή που ξεχείλιζες από θετική ενέργεια και μετά να βυθιστείς μέσα σε αυτήν προσπαθώντας να αναβιώσεις και ενσωματώσεις όλα αυτά τα ψυχικά και σωματικά αισθήματα.

Κάνε σήμερα την αρχή για μια ζωή με περισσότερη θετική ενέργεια, με περισσότερο ενθουσιασμό, περισσότερη badass δυναμικότητα να ξεριζώσεις ό,τι αρνητικό προσπαθήσει να φυτρώσει και να καταπατήσει την πολύτιμη θετικότητά σου.

Σκέψου πόσο πιο όμορφη θα είναι η ζωή σου και η καθημερινότητά σου αν κάθε μέρα κάνεις τα βήματα και πετυχαίνεις αυτά που έχεις ονειρευτεί.

Πέτυχε τους στόχους σου Δωρεάν workbook
Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ και ξεκίνα να πετυχαίνεις τους στόχους σου


Σου άρεσε αυτό το post;

Buy Me A Coffee

3 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη Παλαιότερη
Some text.