Η φετινή Χειροτέχνικα δεν πρέπει να σου ... ξεφύγει με τίποτα! Μάθε γιατί!

Η φετινή Χειροτέχνικα δεν πρέπει να σου ... ξεφύγει με τίποτα! Μάθε γιατί!

Αν έχεις διαβάσει παλιότερα άρθρα μου γνωρίζεις ότι θεωρώ τη δημιουργικότητα ένα από τα βασικά συστατικά μιας ευτυχισμένης ζωής και τη δίψα για μάθηση ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ασχολείται με την αυτοβελτίωση.

Αν λοιπόν είσαι κι εσύ ένας δημιουργικός άνθρωπος με δίψα για μάθηση και πιο συγκεκριμένα αν είσαι:

  •  Κάποιος ή κάποια, ανεξαρτήτως ηλικίας, που ισχύει για σένα αυτό που λέμε “πιάνουν τα χέρια σου” και σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις τις ικανότητές σου στο να δημιουργείς ή να επισκευάζεις διάφορα αντικείμενα, μόνος/η σου,
  •  Ερασιτέχνης Χειροτέχνης, crafter που λένε και στο χωριό μου, που επιθυμείς να κάνεις αγορές και να παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια,
  •  Επαγγελματίας του χώρου της χειροτεχνίας που θέλεις να έλθεις σε επαφή με νέους εν δυνάμει Προμηθευτές, αλλά και να ενημερωθείς για τις Νέες Τάσεις,
αν με λίγα λόγια έχεις μια λατρεία για τη Χειροτεχνία, ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να χάσεις τη Χειροτέχνικα που επιστρέφει ανανεωμένη το ΠΣΚ που μας έρχεται!



Αλλά τι είναι αυτή η Χειροτέχνικα και πού είχε πάει για να επιστρέψει;

Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας έφτασε η πρώτη Διοργάνωση του 2023 που θα διεξαχθεί το διάστημα 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, και με βασικό χαρακτηριστικό την άνετη προσβασιμότητα (4 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό του Μετρό “Ανθούπολη”).

xeirotexnika latreiagiatixeirotexnia


Τι περιλαμβάνει η Χειροτέχνικα;

Πρόκειται για ένα τριήμερο πραγματικής Δημιουργικής Γιορτής γύρω από τις Χειροτεχνίες, τα Δημιουργικά Χόμπυ και το DIY, που θα περιλαμβάνει

 αλλά και διάφορες Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις που θα συμβάλλουν στη δημιουργία εορταστικού περιβάλλοντος- όπως αξίζει στο περιεχόμενο της εκδήλωσης!


χειροτέχνικα


Τι να περιμένεις από την επίσκεψή σου εκεί;

Εμείς που έχουμε πάει και στη Χειροτέχνικα της Αθήνας το 2017, και στη Χειροτέχνικα της Κρήτης την ίδια χρονιά αλλά και στη Χειροτέχνικα του 2018 μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι, ειδικά αν δεν έχεις ξαναπάει, δε μπορείς να φανταστείς τι σε περιμένει!

Το κλίμα είναι φουλ γιορτινό, πραγματικά φεστιβαλικό, δεν είναι απλά ένα σχήμα λόγου, νιώθεις τις ιδέες να σε κατακλύζουν από παντού, εκρήξεις δημιουργικότητας σκάνε στο μυαλό σου καθώς περνάς από τα περίπτερα , δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις αλλά τελικά διαλέγεις, στα σεμινάρια γίνεται ο πιο δημιουργικός και οργανωμένος χαμός ταυτόχρονα,φτιάχνεις πράγματα με παρέα από δημιουργικούς ανθρώπους σαν εσένα και επειδή με τούτα και με κείνα θα πεινάσεις να ξέρεις ότι υπάρχουν επιλογές για φαγητό και ρόφημα!


Πώς κλείνω εισιτήριο;

Επειδή ανυπομονούμε να σε δούμε από κοντά, μην περιμένεις άλλο, κλείσε το εισιτήριό σου για το τριήμερο 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023, για να γιορτάσουμε μαζί! Μπορείς να κλείσεις εισιτήριο για μία μέρα ή εισιτήριο για όλο το τριήμερο που συμφέρει και περισσότερο. Υπόωιν τα παιδιά έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν!

Πώς παρακολουθώ σεμινάριο;

Έχεις μπερδευτεί με τόσα σεμινάρια και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις για να παρακολουθήσεις;

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας

To σεμινάριο κεριού είναι ήδη sodl out!Αν θέλεις να ενημερωθείς όταν επαναληφθεί συμπλήρωσε το email σου εδώ  

Κλείσε άμεσα εισιτήριο γιατί τα σεμινάρια γίνονται συνεχώς sold out και αν το αφήσεις για τελευταία στιγμή ΔΕΝ θα βρίσκεις θέση!

Υπόψιν, αν κλείσεις εισιτήριο για οποιοδήποτε σεμινάριο δε χρειάζεται να πληρώσεις και εισιτήριο για την είσοδό σου στην έκθεση, στο λέω μην τα κλείσεις διπλά , κρίμα είναι!

Αν τώρα έγινε η στραβή και έχεις ένα εισιτήριο που σου περισσεύει, πάρε μαζί μια φίλη ή ένα φίλο, θα το χαρείς ακόμα περισσότερο!

Τα λέμε στη Χειροτέχνικα!

Η Χειροτέχνικα σε αριθμούς:

Η Χειροτέχνικα είναι η μεγαλύτερη Έκθεση/Festival Χειροτεχνίας και Do-It-Yourself στην Ελλάδα, μια πραγματική Δημιουργική Γιορτή για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Με ένα σύνολο από

  •  100.000 Επισκέπτες,
  •  500 Εκθέτες και Χορηγούς,
  •  16 Διοργανώσεις (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Βόλο),

η Χειροτέχνικα, από την πρώτη της Διοργάνωση (το 2011) είναι το πιο Επιδραστικό Event για τον χώρο της Χειροτεχνίας και του Do-It-Yourself (DIY), παρουσιάζοντας, αλλά και αναπτύσσοντας, τον δημιουργικό πλούτο και την ποιότητα ενός κλάδου που είναι τόσο παραδοσιακός, όσο και καινοτόμος, και με ενδιαφέρον που συνεχώς αυξάνει.   

xeirotexnika ekthesiako kentro peristeriou


Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
Some text.