Δωρεάν e-book: Μπορείς να διαβάσεις το πρώτο μου βιβλίο online όσο μένουμε σπίτι

Δωρεάν e-book: Μπορείς να διαβάσεις το πρώτο μου βιβλίο online όσο μένουμε σπίτι

Θέλω να μοιραστώ μαζί σου το πρώτο μου βιβλίο!

Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που η παραπάνω πρόταση ανταποκρίνεται πλέον στην πραγματικότητα και δεν είναι κάτι που απλά θα ήθελα να μπορώ να σου πω.

e-book Ζωή δίχως στήριγμα


Το βιβλίο έχει τίτλο "Ζωή δίχως στήριγμα", είναι σε μορφή e-book και διανέμεται δωρεάν στο ίντερνετ, σε επιλεγμένες ιστοσελίδες με δωρεάν ψηφιακά βιβλία. 

Είναι μια ιστορία για την αγάπη και την πατρότητα. Η ιστορία ακολουθεί τον Μάρκο, έναν νεαρό στρατιωτικό που πολύ γρήγορα η ζωή του θα αλλάξει, χαρίζοντάς του έντονες χαρές αλλά και έντονες λύπες. 

Διαβάζοντας αυτή την ιστορία θα γίνεις μάρτυρας ενός δυνατού νεανικού έρωτα που με τον τρόπο του θα βοηθήσει τον Μάρκο να ωριμάσει.


Ζωή δίχως στήριγμα - Ερωφίλη Πατεράκη 


Αυτό το βιβλίο γράφτηκε αρκετά χρόνια πριν. Ξεκίνησα να γράφω την ιστορία του Μάρκου το 2009 και αποφάσισα να δημιουργήσω ένα blog όπου θα ανέβαζα την ιστορία κεφάλαιο - κεφάλαιο καθώς γραφόταν. Κάτι σαν μυθιστόρημα σε συνέχειες, όπως γινόταν παλιότερα στις εφημερίδες. Ήταν μια πολύ όμορφη ιδέα καθώς η αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες και τα σχόλιά τους με ενθάρρυναν να συνεχίσω.

Ωστόσο, η ζωή σπάνια εξελίσσεται έτσι όπως την έχεις σχεδιάσει. Έτσι έγινε και με το βιβλίο μου, για το οποίο άλλα είχα φανταστεί καθώς ξεκινούσα κι αλλού με οδήγησε.

Ίσως λόγω σπουδών και έλλειψης χρόνου, ίσως λόγω έλλειψης ιδεών και αυτοπεποίθησης, σταμάτησα να γράφω. Έπρεπε να αφιερώνω το χρόνο μου στις εργασίες της σχολής κι όχι σε χόμπι. Η σχολή κάποια στιγμή τελείωσε κι έτσι βρέθηκα άνεργη στο σπίτι των γονιών μου, προσπαθώντας να περάσω το χρόνο μου δημιουργικά. Έγραψα μερικά κεφάλαια ακόμα και η αλήθεια είναι ότι όσοι τα διάβασαν προσπάθησαν να με ενθαρρύνουν να συνεχίσω. Εγώ όμως ένιωθα ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που ξεκίνησα να γράφω που έχω χάσει την επαφή μου με την ιστορία.

Όλα στη ζωή είναι θέμα οπτικής. Αν με ρωτούσες πριν μερικά χρόνια τι απέγινε το βιβλίο που έγραφα θα σου έλεγα ότι απέτυχα να γράψω το πρώτο μου μυθιστόρημα. 

Αν με ρωτάς σήμερα όμως σου ανακοινώνω με χαρά ότι κατάφερα να ολοκληρώσω την πρώτη μου νουβέλα.


Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να προσπαθήσω να δώσω τέλος στην ιστορία του Μάρκου κι ας μην ήταν το τέλος που είχα φανταστεί ξεκινώντας αυτή τη συγγραφική απόπειρα.

Αποφάσισα να μετατρέψω λοιπόν την πρώτη μου νουβέλα σε e-book και να τη διανείμω δωρεάν, προσπαθώντας να βοηθήσω κι εγώ με το δικό μου τρόπο όλους όσους μένουν σπίτι αυτή την περίοδο. Ελπίζω οι ψηφιακές σελίδες του βιβλίου μου να καταφέρουν να εκθρονίσουν τις άσχημες ειδήσεις από το μυαλό σου για λίγες ώρες.

Μπορείς να κατεβάσεις το βιβλίο "Ζωή δίχως στήριγμα" δωρεάν από τις εξής πλατφόρμες:

Free-Ebooks.gr
Ανοιχτή Bιβλιοθήκη
eBooks4Greeks
easywriter.gr

Σε αυτές τις πλατφόρμες θα βρεις κι άλλα πολλά βιβλία να διαβάσεις ώστε να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου, είτε βιβλία σύγχρονων συγγραφέων είτε κλασικών.

Το "Ζωή δίχως στήριγμα" είναι διαθέσιμο και σε μορφή audiobook, επίσης δωρεάν, όχι μόνο για όσους προτιμούν μια πιο "ραδιοφωνική" παρέα, αλλά και για εκείνους που δυσκολεύονται να διαβάσουν για οποιοδήποτε λόγο. Αν θέλεις να αποκτήσεις το audiobook ολοκληρωμένο σε μορφή mp3 μπορείς να το κάνεις από εδώ. 


Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα να διαβάσεις το πρώτο μου βιβλίο. Ανυπομονώ να μου γράψεις τις εντυπώσεις σου και να μοιραστείς τη γνώμη σου μαζί μου!


Το e-book Ζωή δίχως στήριγμα είναι δωρεάν. Αν όμως θέλεις να με στηρίξεις υπάρχει τρόπος. 


Πέρνα από το buy me a coffee.com/erofili και κάνε μια μικρή δωρεά, ό,τι μπορείς να προσφέρεις εσύ. Μπορείς ακόμη να γίνεις μέλος του μηνιαίου membership και να αποκτήσεις πρόσβαση σε αποκλειστικά εκτυπώσιμα, βίντεο, μικρές ιστορίες, κ.ά..


Buy Me A Coffee

6 Σχόλια

  1. Υπέροχη ιστορία.
    Μπράβο σου. Είχαν δίκιο όλοι αυτοί που σε προέτρεπαν να συνεχίσεις να γράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που το διάβασες τόσο γρήγορα και που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφη ιδέα Ερωφίλη! Είναι πολύ όμορφο να μετατρέπεις μια αρνητική εμπειρία σε θετική διατηρώντας έναν αισιόδοξο σκεπτικό. Μόλις κατέβασα το αρχείο στον υπολογιστή μου, όταν το τελειώσω θα επανέλθω με άποψη επί του κειμένου! Να περνάς όμορφα!

    Φιλικά Χρύσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρύσα, σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο δύσκολο και να φαίνεται το να ψάξεις για τα θετικά που μπορεί να σου προσφέρει μια δύσκολη κατάσταση, πάντα μα πάντα θα σου βγει σε καλό! Καλή ανάγνωση, ελπίζω το βιβλίο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφη ιστορία! Το διάβασα μονορούφι και ούτε κατάλαβα πως το τελείωσα.
    Keep up the good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Δώρα! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη Παλαιότερη
Some text.