3 αγαπημένες συνταγές σε λιγότερο από 30 λεπτά

3 αγαπημένες συνταγές σε λιγότερο από 30 λεπτά

Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. Φθινόπωρο, τα κεφάλια μέσα και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Ίσως συνειδητοποιείς ότι τα οικονομικά σου σε στενεύουν λιγάκι ή απλά ότι το έχεις παρακάνει με το έτοιμο φαγητό, και είναι καιρός να αρχίσεις να μαγειρεύεις πιο πολύ στο σπίτι.
3 agapimenes sintages se ligotero apo 30 lepta

Μην αγχώνεσαι. Σπιτικό φαγητό δεν ήταν μόνο το φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς που έπαιρνε από το πρωί αξημέρωτα ως το μεσημέρι για να γίνει.

Εγώ κι εσύ έχουμε μια διαφορετική εικόνα για το τι θέλουμε να κάνουμε με το χρόνο μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μαγειρέψουμε υγιεινά γεύματα στον λίγο χρόνο που έχουμε.

Παρακάτω θα βρεις τρεις αγαπημένες μου συνταγές που είναι έτοιμες σε λιγότερο από 30 λεπτά!


1. Veggie pink noodles με σπαράγγια

Αυτή η συνταγή είναι για τις μέρες που δεν θέλεις να φας πάλι κρέας αλλά θέλεις κάτι νόστιμο και ενδιαφέρον. Πολλά σημεία ενδιαφέροντος λοιπόν: Τα νουντλς, γιατί είναι ροζ; Το σπαράγγι, από πού κι ως πού θα το φας χωρίς να σε "απειλεί" η μαμά σου; Τι άλλο έχει μέσα αυτή η συνταγή ώστε να είναι χορταστική;

Spitiko fagito efkola kai grigora

Διάβασε ολόκληρη την συνταγή εδώ, όπως δημοσιεύτηκε στο EditYourLife Magazine.

2. Ριζότο με κοτόπουλο και λαχανικά

Ή μήπως θα έπρεπε να πω "Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά"; Ποιος ξέρει τι ακριβώς είναι το ριζότο; Εγώ πάντως όχι. Αλλά ακούγεται καλύτερα για συνταγή.

Αν έχεις λίγο κοτόπουλο αλλά πολλά στομάχια να θρέψεις, αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη συνταγή! Θα χρειαστείς τα κλασικά, ελαιόλαδο, κρεμμύδι κι έπειτα ό,τι άλλο θέλεις, έχεις ή προτιμάς. Διάβασε τη συνταγή για να δεις τα υλικά και τη μέθοδο που χρησιμοποιώ.

3 agapimenes kai grigores sintages

Αυτή η συνταγή έχει χώρο για πολλές παραλλαγές. Μία από τις παραλαγές που μου αρέσουν πολύ είναι  να βάλω το κοτόπουλο με λαχανικά μέσα σε μια tortilla wrap (αντί να συνοδεύσω με ρύζι), με λίγο γιαούρτι, μαγιονέζα και τριμμένο τυρί!

Βρες ολόκληρη τη συνταγή εδώ.

3. Ομελέτα με σπανάκι

Τι πιο εύκολο και γρήγορο από μια ομελέτα; Και λέω εύκολο και γρήγορο γιατί αναφέρομαι στην ομελέτα χωρίς πατάτες! 

Θα χρειαστείς σπανάκι και αβγό. Τόσο απλά! Εντάξει, αν θέλεις να προσθέσεις λίγο γάλα, λίγο τυρί για τη γεύση, λίγο αλατοπίπερο, δε θα σε εμποδίσω.

Threptikes sintages se 30 lepta

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο EditYourLife Magazine.


Αυτές ήταν οι τρεις αγαπημένες μου συνταγές! Και οι τρεις φτιάχνονται σε λιγότερο από τριάντα λεπτά. Μη σου πω ότι μέσα στα τριάντα λεπτά προλαβαίνεις να καθαρίσεις την κουζίνα και να πλύνεις τα σκεύη που χρησιμοποίησες! Πώς σου φάνηκαν; Θα τις δοκιμάσεις;

Αν θέλεις να βρεις κι άλλες συνταγές αλλά και συμβουλές για υγιεινή διατροφή μπες στο EditYourLife Magazine.


Εσύ έχεις κάποια αγαπημένη συνταγή, γρήγορη και εύκολη, που σε βγάζει ασπροπρόσωπη όταν δεν έχεις πολύ χρόνο για μαγείρεμα; Μοιράσου τη μαζί μου στα σχόλια!

2 Σχόλια

  1. Πολλές αγαπημένες συνταγές, συνήθως εμπιστεύομαι τον Πετρετζίκη, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι. Μακάρι να μην πάχαινε το φαγητό, γιατί όσο υγιεινό κι αν είναι, τις θερμίδες του τις έχει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως όλες οι συνταγές του Άκη που έχω δοκιμάσει έχουν βγει με την πρώτη και είναι εξαιρετικές!!
      Νομίζω πως αν το φαγητό είναι υγιεινό τότε είναι μια χαρά. Ίσως το πρόβλημα δεν είναι το φαγητό αλλά τα ενδιάμεσα σνακ και το να τρως από βαρεμάρα/άγχος/ενθουσιασμό, γενικά να τρως όταν δεν χρειάζεται!!

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη Παλαιότερη
Some text.