Άλλη χρονιά,ίδια μυαλά...

Η χρονιά άλλαξε χωρίς να το νιώσω. Και χωρίς να το καταλάβω έθεσα από νωρίς την απόφασή μου για τη νέα χρονιά: Να κοιμάμαι μ' ένα χαμόγελο και να ξυπνάω μ' ένα χαμόγελο. Έχουν περάσει μόνο δέκα μέρες από τότε και όμως δε μπορώ να πω ότι το κατάφερα.
www.erofilipateraki.gr


Χθες σκέφτηκα να σταματήσω τις αναρτήσεις στο blog-άριθμο, ό,τι έγραψα έγραψα. Να το αφήσω πίσω μου ως κάτι που ήρθε η ώρα να τελειώσει. Σε γενικές γραμμές δεν κάνω και τις πιο ευχάριστες αναρτήσεις, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα για μένα και από άποψη ηθικού. Αυτή η απόφαση ήρθε μετά από μια άλλη μεγαλύτερης σημασίας. Μετά από σχεδόν δυο μήνες εσωτερικών αναζητήσεων και εξωτερικών οδυρμών, σκέφτηκα κάτι που ναι μεν έμοιαζε ξαφνικό και ίσως παράλογο αλλά τουλάχιστον είναι εφαρμόσιμο(μέσα στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον) και στη σκέψη του κάπως χαίρομαι. Αλλαγή πορείας. Θα έλεγα καριέρας αλλά δεν έμεινα τόσο καιρό σε κάποιο τομέα για να μπορώ να πω ότι είχα καριέρα. Με το ζόρι άντεξα τρεις μήνες.
Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταματήσω αυτό που έκανα μέχρι τώρα και να ξεκινήσω κάτι άλλο. Και αφού θα άφηνα τα παλιά πίσω μου, σκέφτηκα να αφήσω πίσω και τη μελαγχολία αυτού του ιστολογίου. Σύντομα όμως θα αναιρούσα αυτήν τη δεύτερη απόφαση...
Μπαίνοντας στο
ιστολόγιο της Δέσποινας σήμερα διάβασα την τελευταία της ανάρτηση "And the Oscar goes to...". Ξαφνιασμένη είδα ότι ήταν και ο blog-άριθμος υποψήφιος για "όσκαρ" και μάλλον ένας από τους νικητές. Βέβαια όπως ξεκαθάρισε η συγγραφέας του ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΝ-ΑΛΟΓΑ προς αποφυγή κάθε είδους παρεξηγήσεων τα κριτήρια της απονομής ήταν "συμφέρον, γνωριμίες, συμπάθειες - αντιπάθειες, προσωπικό γούστο" και πάει λέγοντας.
Μετά από μια τέτοια συγκίνηση λοιπόν σαν τη σημερινή (βλ. το όσκαρ) δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να εγκαταλείψω το ιστολόγιο στη μοίρα του. Θα μπορούσα όμως να το συνεχίσω δίνοντάς του μια πιο χαρούμενη νότα. Ξέρω βέβαια ότι είμαι λίγο παράφωνη, αλλά ίσως να το προσπαθήσω.
Ημερομηνία ή θέμα της επόμενης ανάρτησης αγνοείται αλλά σας ευχαριστώ που φτάσατε μέχρι εδώ.
Καλή προσπάθεια στην πραγμάτωση των αποφάσεων σας για τη νέα χρονιά...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια